Lapozz bele!
Will & will
egy név, két sors
Dream válogatás
(A terméket már értékelte : )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.

  • Kiadói kód: MX-917,
  • Oldalszám: 304,
  • Fordította: Komáromy Zsófia,
  • Borító: füles kartonált
  • ISBN szám: 9789632616223
Lapozz bele!
2999 Ft helyett
2020 Ft
db
2999 Ft helyett
2020 Ft
db
Összesen 0 Ft

Will Grayson megismerkedik Will Graysonnal. Az egyik fiú okos és különc, akinek egyik alapszabálya: mindentől és mindenkitől tartja a távolságot. A másik dühös és depressziós, életének egyetlen fénypontja egy internetes barátság. Egy hideg éjszakán Chicago egyik legfurcsább pontján a két fiú útja keresztezi egymást. Ettől a pillanattól kezdve világaik összekeverednek, az életük visszavonhatatlanul egybefonódik. A Chicago különböző kertvárosaiban lakó két Will Grayson mintha nem is ugyanazon a bolygón élne, pedig Evanston nincs is olyan messze Naperville-től. Amikor a sors ugyanarra a meglepő helyre sodorja őket, a két fiú azon kapja magát, hogy hirtelen minden a feje tetejére áll, szembesülnek elkövetett hibáikkal, és esélyt kapnak a változtatásra. Régi és új barátaik – köztük a nagyon nagy és nagyon csúcs Mini Cooper, vérbeli focista és káprázatosan tehetséges musicalszerző – segítségével a két Will végül úrrá lehet szívügyein, mi pedig tanúi lehetünk egy olyan zseniálisan szuper gimis musicalnek, amelyhez foghatót még nem látott a világ.

 

Ajánlók:

 

„Igazi kaland. Mindkét Will lenyűgöző karakter, de egyik fiú sem érhet Mini Cooper nyomába. A Will & will annyira vicces, ütős és eredeti, hogy a musicalutálók is imádni fogják.”

Amazon

 

„A regény üzenete: a szeretet minden formáját meg kell ragadni.”

Publishers Weekly

 

„A regény mindegyik szereplője esendő és csodálatos karakter. A cselekmény egy elképesztően színpadias, gyönyörű és romantikus pillanatban csúcsosodik ki.”

VOYA

 

„A szerelem, az őszinteség, a barátság és a bizalom egyaránt nagy szerepet kap a könyvben, és a történet végül a világ legszívhezszólóbb és legkáprázatosabb musicaljében teljesedik be. És ahogy kibontakozik a két fiú története, az olvasók egyszerre fognak nevetni, sírni és teli torokból énekelni.”

Kirkus Reviews

 

„Két szupersztár szerző állt össze ebben a regényben, és ez a páros igazán kitett magáért: egy fantasztikusan lendületes történetet alkottak, amelyet bölcs tanács és bőségesen adagolt komédia sző át.”

Booklist