Dreamology - Álomgyár
20%
(A terméket már értékelte : )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.

  • Kiadói kód: MX-1031,
  • Oldalszám: 304,
  • Fordította: Sóvágó Katalin,
  • Borító: füles, kartonált
  • ISBN szám: 9789632617671
2999 Ft helyett
2400 Ft
db
Összesen 0 Ft

Alice, mióta csak az eszét tudja, Maxről álmodik. Minden nap, elalvás után bejárják a világot, egzotikus helyekre utaznak, beszöknek a Louvre-be, vagy épp egy piramis tetején piknikeznek.  És az ezernyi mesés kaland során egymásba szeretnek. De ez mind csak álom… Max ugyanis nem létezik. Legalábbis a lány ezt hiszi…
Alice édesapjával Bostonba költözik, és amikor belép új iskolájában az osztályba, Maxszel találja magát szemben. De a valóság más, mint Alice fantáziájában. A fiú kimért, és ráadásul van barátnője. És az ismerkedés korántsem olyan tökéletes, mint azt a lány remélte. 
Amikor pedig kiderül, hogy Max álmai is régóta Alice-ről szólnak, a képzelet és a valóság egyre inkább kezd összemosódni. Úgy tűnik, véget kell vetniük a közös fantáziáknak, ezért mindent megtesznek, hogy kiderítsék a rejtélyes közös látomások okait. 
De annak, aki álmában lesz szerelmes, elég-e valaha is a valóság?

 

Ajánlók:

 

„Aranyos, fantasztikus románc rokonszenves szereplőkkel és szeretetteljes leírásokkal Boston nevezetességeiről… Keating különösen jól adja vissza az álmok szürreális jellegét.” 
School Library Journal

 

„Kacagtató, szívet melengető, modern szerelmes regény. A szerző az álom és a valóság keskeny határán egyensúlyoz.” 
VOYA

 

„Szerelem sokadik látásra. Lapról lapra kedvesebb és elragadóbb ez a történet. Álmodni sem lehetne szebbet.” 
Goodreads

 

„Alice mulatságos, csípős nyelvű hősnő, akit az olvasók szívesen elkísérnek kanyargós útján az álmok és a valóság között.” 
Amazon

 

„Az egész könyv olyan, mint egy színes, vicces álom: egyszarvúak, szivárványok és sok vattacukor. Ugyanakkor egy vágy a szerelem után, ami nagyon is valóságos.”
Barnes and Noble