Lapozz bele!
Szerelem első kattintásra
Dream válogatás
(A terméket már értékelte : )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.

  • Kiadói kód: MX-835,
  • Oldalszám: 384,
  • Fordította: Komáromy Rudolf,
  • Borító: füles, kartonált
  • ISBN szám: 9789632613314
Lapozz bele!
2999 Ft helyett
1099 Ft
db
Összesen 0 Ft

Csúcstippek összetört szívűeknek: Ne égesd magad az exed előtt! Lehetőleg ne bújj ágyba a legjobb barátoddal! Tartózkodj az ittas naplóvezetéstől! ...És soha, de soha ne keress rá a „szívfájdalom” szóra! 
Miután Rob, Viv volt vőlegénye harmadszor is lefújta az esküvőt, a lány tudja, hogy csak segítséggel állhat talpra. S miközben összetört szívek történeteit kutatja az interneten, kipattan az agyából az isteni szikra: saját weboldalt hoz létre, ahol az összetört szívűek mindent egy helyen találhatnak meg. Csakhogy az útmutatás, amelyhez a blogbejegyzések révén jut, mintha nemigen segítené Rob visszaszerzésében. Éppen ellenkezőleg, úgy tűnik, hogy legjobb barátja és tettestársa, Max irányába vezeti. De hát hol marad Max, amikor Vivnek leginkább szüksége lenne rá? Na és Rob belátja valaha a tévedését? Egyébként pedig létezik olyan hatékony kereső, amely képes megakadályozni, hogy összetörjük saját szívünket... vagy másokét?

 

Ajánlók:

 

„A szerző remek regényét véleményem szerint a férfiak és a nők egyformán élvezettel olvashatják, s akár dobtak már valakit, akár őket ejtették, találhatnak a könyvben olyat, amivel a szívügyek terén azonosulhatnak. Egymást érik a humoros mozzanatok, ugyanakkor akad gondolatébresztő mondanivaló is, miközben Viv folyton rázósabbnál rázósabb helyzetekbe keveredik. Ízig-vérig szórakoztató olvasmány.”
Amazon

 

„Én nagyon-nagyon szerettem ezt a könyvet. Élveztem a humorát, a nevetés már-már könnyekre fakasztott. Vidám és szórakoztató könyv, amellyel nem lehet betelni!”
I Heart... Chick Lit

 

„Végre tudtam azonosulni a főhőssel, mert ez nem egy álomszerű, csöpögős történet, hanem valóságos problémák, érzések, megoldási kísérletek irányítják Vivienne-t.”
Novelicious

 

„Viv éppen a tökéletlenségével válik tökéletes nővé. Esendőség, kétségek, romantikus ábrándok, összekuszálódó érzelmek, ballépések, őrült megoldások: mind-mind egy igazi nő jellemzői.”
Goodreads