Cseresznyepiros nyár
Dream válogatás
20%
(A terméket már értékelte : )
  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.

  • Kiadói kód: MX-885,
  • Oldalszám: 460,
  • Fordította: Hajdúné Vörös Eszter,
  • Borító: füles, kartonált
  • ISBN szám: 9789632615233
2999 Ft helyett
2400 Ft
db
Összesen 0 Ft

Nem létezik olyan lány, aki elfelejtené, milyen is volt az első szerelem… ezt senki sem tudja jobban, mint Emely. Ismét találkozik Elyas-szal hét év után, a jó megjelenésű, kedves, és világítóan türkizzöld szemű sráccal. Legjobb barátnőjének bátyja, aki már egyszer teljesen összezavarta az életét, és ezeket a sebeket még mindig mélyen magában hordozza. Emely teljes szívéből utálja őt. Sokkal inkább a rejtélyes, e-maileket író Lucára irányítja a figyelmét, aki az érzékeny és romantikus üzeneteivel megérinti a szívét. A két férfi különböző irányba tereli Emelyt, akinek el kell döntenie, melyik közülük, aki megmutatja neki az igazi énjét. De vajon tényleg beleszerethet valaki egy ismeretlenbe, vagy jár egy második esély az első szerelmednek?

 

Ajánlók:

 

„Az első szerelmet soha, senki nem felejti el: ártatlan, elragadó, vonzó, de egyben félelmetes is. Most újraélheted ezt a pillanatot.”
Amazon

 

„Lehengerlő humor és magával ragadó karakterek. Nem szokványos könyv, minden kétséget kizáróan zseniális.”
Goodreads

 

„Tanúi lehetünk, hogyan formálódnak az érzések, és alakul át lassan a kezdeti ellenszenv először vonzalommá, végül szerelemmé. Gyönyörű az átívelés.”
Books a Week

 

„Carina Bartsch remek stílusával úgy tárja az olvasó elé ezt a történetet, hogy bárki számára átélhetővé válik.”
Heartbooks

 

„A könyv nagyon modern és nagyon aktuális. Pontosan rávilágít a mai fiatalok párválasztási problémáira. Teszi mindezt üdítő és szórakoztató formában.”
Joy